پارتیشن تک جداره آریا.ترکیبی است از فریم آلومینیوم در رنگ بندی مختلف وپرکننده ام دی اف 6 میل و16 میل بعضی از همکاران نئوپان نیز استفاده میکنند ولی نئوپان به مرور زمان تاب برداشته وکیفیت مطلوبی ندارد.وبه دلیل آشنا نبودن برخی از استفاده کنندگان به نام ام دی اف میفروشند.با توجه به شعار ما مدیریت کیفیت در انجام تعهدات میباشد از این کار معذوریم.رنگبندی ام دی اف 16 میل متنوع میباشد وبنا به سلیقه مشتریان طراحی واجرا میگردد.لازم به ذکر میباشد که استاندارد امدی اف 130 و مابقی شیشه مات.ساده ویا طراحی سندپلاست میباشد.در صورت درخواست میتوان پرده هم رروی شیشه نصب کرد.
مانطور که از نام این جدا کننده می آید پارتیشن های اداری به منظور تقسیم کردن یک فضای بزرگ کاری به تعداد بیشتری فضای خرد، جهت اسکان کارمندان بکار گرفته می شوند. پارتیشن های اداری در دو دسته یکجداره و دو جداره به بازار عرضه می شوند که هرکدام به تناسب مواد و مصالح بکار گرفته شده، قیمت خاص خود را دارند.
بد نیست در این میان به بعضی از پارتیشن های خاص نیز اشاره مختصر نمود. یکی از انواع پارتیشن ها، پارتیشن آکاردئونی می باشد که اغلب تکجداره بوده و در اماکن عمومی برای جداسازی موقت و موردی از آن استفاده می شود. نوع دیگری از پارتیشن های خاص، پارتیشن سه و یا چهار جداره می باشد که به منظور اهداف خاصی ساخته می شوند. بعنوان مثال اتاق جلسات محرمانه، سالن های تیراندازی و بطورکلی اماکنی که کنترل صدا در آن اهمیت زیادی دارد، می تواند یکی از این اهداف خاص باشد.
پارتیشن چیست
پارتیشن ها امروزه عموما به دو دسته صنعتی و اداری تقسیم می شوند. اینکه واژه پارتیشن (Partition) اولین بار کجا و چگونه به کار گرفته شد بر کسی آشکار نیست ولی آنگونه که از برخی منابع می آید این واژه برداشتی مفهومی از کلمه لاتین cubiculum بمعنای اطاقک های بدون سقف می باشد. در اواخر دهه 50 میلادی اولین نسل پارتیشن ها در آمریکا که عمدتا پارتیشنهای اداری بودند، وارد بازار شدند. گفته شده در ابتدا اصطلاح Action Office بجای پارتیشن متداول بوده. همچنین باوربرخی از کارشناسان بر این است که نمایش پارتیشن های اداری یا بعبارت بهتر دفاتری که با صفحات عمودی از هم جدا شده بودند اولین بار توسط کمپانی های فیلمسازهالیود انجام پذیرفته..
در سال 1959 یک شرکت آمریکایی بنام "هرمان میلر" ماموریت تحقیق و ساخت جدا کنندهایی را داشت که بتوانند محیطی دنج برای کارمندان فراهم نمایند بطوریکه عده زیادی از کارمندان یک شرکت بدون مزاحمت هم بتوانند در کنار یکدیگر به انجام وظیفه مشغول باشند. اما با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژیک در مبحث معماری ساختمان تغییراتی بنیادی در اهداف و کاربری پارتیشن رخ داد که در این نوشته بطور مختصر به بعضی از آنها اشاره خواهیم کرد. مهم است گفته شود که پارتیشن ها در حالت کلی به تکجداره و چند جداره تقسیم می شوند، اما آنچه که در تقسیم بندی تعریف شده و ملموس از نظر مخاطبان آن اهمیت دارد انواع کاربردی آن می باشد که به دو دسته عمده صنعتی و اداری تقسیم می شوند که در ادامه مطلب به توضیح هرکدام خواهیم پرداخت.
عمدتا هدف از ایجاد پارتیشن های صنعتی، جدا کردن حریم ماشین آلات و اپراتورها از همدیگر می باشد. بطوریکه در زمان فعالیت کارگران در محوطه کارخانه و حرکت با ماشین آلات نیمه سنگین مانند انواع لیفتراکها و جرثقیل ها، همگی در مسیرهای تعیین شده قرار گرفته و از تصادم احتمالی جلوگیری بعمل آید. در ساخت این نوع پارتیشن ها تمرکز اصلی بر کارایی و عملکرد و همچنینی مقاومت مکانیکی خود پارتیشن بوده و بحث زیبایی و همچنین کاهش آلودگی صوتی کمرنگ و یا بطور کلی منتفی می باشد. مواد تشکیل دهنده این پارتیشن ها اغلب ترکیبی از پروفیل های فولادی و توریهای فلزیست. ترانسپارنت بودن در این نوع جدا کننده ها معمولا از ضروریات است. یکی از نکات امنیتی مهم که در ساخت این نوع پارتیشن باید مورد توجه سازندگان آن قرار بگیرد محافظت پارتیشن های فلزی از مجاورت با کابل های برق فشار قوی ایست که می تواند منجر به مرگ و حتی آتش سوزی در اماکن صنعتی گردد.
نوع دیگری از پارتیشن صنعتی، جدا کننده های بهداشتی است که از این نوع پارتیشن در فضاهایی که نیاز به شستشوی دایم و مستمر وجود دارد استفاده می شود. هدف این نوع پارتیشن معمولا کارخانجات تولید مواد غذایی و لبنی، دامداریهای صنعتی، سرویس های بهداشتی و حمام های عمومی می باشد. در گذشته نه چندان دور از پروفیل آلومینیوم و صفحات مقاوم در برابر آب و رطوبت بعنوان جداکننده بهداشتی استفاده می شد. ولی امروزه پروفیل های پلاستیکی جایگزین بهتری برای فلز تلقی می شوند...
پارتیشن دو جدارۀ کلاف آلومینیوم
این نوع پارتیشن دو جدارۀ کلاف آلومینیوم می تواند با پرکننده های 6 میل و 16 میل بوده و قطر 8 سانت می باشد در صورت لزوم قابلیت عبور تأسیسات برق را دارا بوده امکان اجرای پرده کرکره سوئدی را نیز دارد .
ویژگی ها
تنوع رنگ
نسب سریع و قابلیت جابجایی
مقاومت بالای دیوار و سنگین بودن آن
امکان غبور تأسیسات و نصب پرده سوئدی داخل دیوار پارتیشن دوجداره کلاف آلومینیوم
این نوع محصول ستون های آن آشکارا دیده می شود
در صورت پنهان بودن ستون های پارتیشن دو جداره کلاف آلومینیوم به صورتیکه تمام MDF دیده شود کار و زمان و جنس بیشتری مصرف می گردد.
نظرات شما عزیزان: